Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares icon

Bästa glutenfria ugnspannkakan


Scale

Ingredients

  • 4 ägg
  • 3 dl mjölmix, glutenfri
  • 4 dl mjölk
  • 1 tsk Fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
  • lite salt
  • 1 förpackning bacon (140 g) eller rökt skinka  (kan uteslutas)

Instructions

  1. Mät upp lite mer än hälften av mjölken i en bunke.
  2. Vispa ner mjöl, fiberhusk, bakpulver och salt.
  3. Vispa ner äggen ett i taget och tillsätt resten av mjölken, vispa tills allt blandats. Låt stå ca 10 min.
  4. Vispa ner äggen ett i taget och tillsätt resten av mjölken, vispa tills allt blandats. Låt stå ca 10 min.
  5. Skiva baconet och fördela i en liten ugnsform, stek mitt i ugnen ca 10 min i 220 grader.
  6. Häll på pannkakssmeten och grädda mitt i ugnen, ca 30 min till.