Glutenfri ugnspannkaka

Pannkaks-torsdag!
Har du inte testat min populära glutenfria ugnspannkaka är det dags nu 😊 Smaklig måltid!

Till ca 2 portioner
4 ägg
3 dl mjölmix, glutenfri
4 dl mjölk
1 tsk Fiberhusk
1 tsk bakpulver
lite salt
1 förpackning bacon (140 g), skivat eller tärnat (kan uteslutas)

Mät upp lite mer än hälften av mjölken i en bunke och vispa ner mjöl, fiberhusk, bakpulver och salt. Vispa ner äggen ett i taget och tillsätt resten av mjölken, vispa tills allt blandats. Låt stå ca 10 min. Skiva baconet och fördela i en liten ugnsform, stek mitt i ugnen ca 10 min i 220 grader. Häll sedan på pannkakssmeten och grädda mitt i ugnen, ca 30 min till.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *