Grillad sparris med bacon

Vi har hittar en ny favorit på grillen – baconlindad sparris!!

Måste vara bland det godaste och enklaste som finns 🙂 Serverade sparrisen som tillbehör till grillad lövbiff, bearnaisesås och potatiskroketter men hade kunnat äta bara sparrisen för att det var så himla gott, lova att testa detta nu – ni kommer inte ångra er 🙂

DSC09530

Färsk grön sparris
1 pkt skivad bacon
svartpeppar

Skölj sparrisen och skär av änden om den är väldigt grov då den kan bli väldigt träig. Linda en baconskiva runt två sparrisar och krydda med svartpeppar efter eget tycke och smak.
Grilla några minuter på grillen tills baconet har fått fin färg.

(Det går nog även bra att steka i stekpanna eller i ugn om man inte har grill eller vill servera sparrisen till något annat än grillat).

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *