Sallad,  Såser

Rhode Island dressing

Hej hej!

Sallader i olika former och format är så tacksamt att servera till tex. lunch varma sommar dagar, packa ner i picknickväskan eller svänga ihop med det man hittar i kylen.

Här blev en ostbit, några skivor påläggsskinka, gurka, tomat, machésallad och isbergssallad en god lunch. Vill man ha en matigare sallad tillsätter man kidneybönor och/eller glutenfri pasta för en god pastasallad.

Lycka till!
// Linda

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Rhode Island dressing


Ingredients

Scale
  • 2 dl creme fraiche, laktosfri
  • 1/2 dl ketchup
  • 1 tsk lökpulver
  • 1 krm salt
  • 1/2 krm örtsalt Herbamare
  • 1/2 msk mjölk
  • lite svartpeppar

Instructions

  1. Mät upp alla ingredienser i en bunke.
  2. Rör om och smaka av, krydda ev mer vid behov.

Notes

Håller 3-4 dagar i kyl, går bra att förbereda till tex. utflykten.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star