Kycklingwok med risnudlar

Naturligt glutenfri kyckling wok helt utan soja. Går lika bra att servera ris till om man inte gillar eller vill ha just risnudlar. Smaklig måltid!

Till 4 portioner

700 g kycklingfilé

2-3 morötter

1 burk vattenkastanjer

1 burk bambuskott

1 bukett broccoli ca 400 g

0,5 dl sweet chilisås

2-3 klyftor vitlök

1 förpackning risnudlar

Skölj och dela broccolin i buketter, stek i rikligt med olja på medelstark värme, ta upp och lägg i en gryta eller större panna. Stek bambuskott och vattenkastanjer på samna sätt och lägg ihop med broccolin. Skala och strimla morötterna, woka även de och lägg ihop med grönsakerna.

Strimla kycklingen och stek i stekpannan. Finhacka vitlöken och häll ner ihop med kycklingen, sänk värmen och tillsätt även sweet chilisås. Tillsätt grönsakerna och låt allt bli varmt. Servera med risnudlar och sweet chilisås.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *