Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Glutenfri Pain au Chocolat


  • Author: Glutenfria Köket
  • Prep Time: 15 min
  • Cook Time: 15 min
  • Total Time: 30 min
  • Yield: 8 1x
  • Diet: Gluten Free

Ingredients

Scale
  • 1 rulle glutenfri smördeg
  • 16 st rutor valfri choklad, ca 80 g
  • 1 ägg
  • ca 1 dl mandelflarn

Instructions

  1. Rulla ut smördegen och skär till 8 st rektanglar.
  2. Lägg 2 st rutor choklad på smördegens kortsida och rulla ihop från kortsidan, se till att skarven hamnar underst.
  3. Pensla med uppvispat ägg och strö över mandelspån.
  4. Grädda mitt i ugnen, 200 grader, i ca 12-15 min eller tills de fått fin färg.
  5. Låt svalna och servera ljumna eller kalla.