Print

Ratatouille godaste tillbehöret till grillat

glutenfri ratatouille

Ingredients

Scale
  • 200 g zucchini
  • 2 msk olivolja
  • 1 liten rödlök
  • 2 klyftor vitlök
  • 0,25 tsk chiliflakes
  • 1 tsk timjan, torkad
  • 1 tsk rosmarin, torkad
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 frp körsbärstomater på burk (ca 390 g)
  • 12 krm salt

Instructions

  1. Finhacka löken och vitlöken. Hetta upp olivoljan i en kastrull och stek löken.
  2. Hacka zucchini och paprika i 1×1 cm stora bitar, häll ner ihop med löken och rör om.
  3. Tillsätt timjan, rosmarin, svartpepapr  och tomatpuré. Låt steka ihop några minuter.
  4. Häll ner körsbärstomaterna och all vätska i förpackningen. Rör om och låt småkoka på spisen i ca 30 min, rör om då och då. Smaka av med salt och ev. mer peppar.