Polentagröt
”Polentagröt är av naturen glutenfritt eftersom den kokas på polentagryn gjorda av majs. En populär frukost!”
![Glutenfri Polentagröt](http://www.glutenfriakoket.se/wp-content/uploads/2021/06/dsc_3015-18450071544135520740-1200x675.jpg)
Hej på er!
En riktigt god frukost får man med polentagröt i tallriken! Enkel att koka ihop på några minuter. Servera med bär, nötter, frukt, mjöl, jordnötssmör, smaksätt gröten med vanilj – möjligheterna är oändliga!
Det som är så bra är att polentagrynen är naturligt glutenfria eftersom de görs av majs. Toppen!
Lycka till!
// Linda
![Glutenfri Polentagröt](http://www.glutenfriakoket.se/wp-content/uploads/2021/06/dsc_3015-18450071544135520740-250x141.jpg)
Polentagröt
- Total Time: 10
- Yield: 1 1x
- Diet: Gluten Free
Ingredients
Scale
- 2½ dl mjölk
- 3 msk polentagryn
- lite salt (1 nypa)
- lite socker (1 nypa)
Instructions
- Koka upp mjölken och tillsätt därefter polentagrynen.
- Låt sjuda under omrörning i ca 5 min, smaka av med salt och socker.
- Servera med sylt och mjölk, äppelmos och mjölk eller färsk frukt – låt fantasin flöda!
- Prep Time: 5
- Cook Time: 5