Frukost,  Gröt

Polentagröt

”Polentagröt är av naturen glutenfritt eftersom den kokas på polentagryn gjorda av majs. En populär frukost!”

Glutenfri Polentagröt

Hej på er!

En riktigt god frukost får man med polentagröt i tallriken! Enkel att koka ihop på några minuter. Servera med bär, nötter, frukt, mjöl, jordnötssmör, smaksätt gröten med vanilj – möjligheterna är oändliga!

Det som är så bra är att polentagrynen är naturligt glutenfria eftersom de görs av majs. Toppen!

Lycka till!
// Linda

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Glutenfri Polentagröt

Polentagröt


Ingredients

Scale
  • dl mjölk
  • 3 msk polentagryn
  • lite salt (1 nypa)
  • lite socker (1 nypa)

Instructions

  1. Koka upp mjölken och tillsätt därefter polentagrynen.
  2. Låt sjuda under omrörning i ca 5 min, smaka av med salt och socker.
  3. Servera med sylt och mjölk, äppelmos och mjölk eller färsk frukt – låt fantasin flöda!
  • Prep Time: 5
  • Cook Time: 5
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star