Okategoriserade

Sjukstuga…

Varje helg sedan jul har någon av oss tre i familjen varit sjuk, och i helgen avslutade (hoppas jag!!!) vi med att vara sjuka allihopa!
Själv åkte jag på magsjuka och de andra två feber och hosta…

Det är så typsikt att man blir sjuk när man har massor av planer, jag hade tänkt mig en mysig ute dag med familjen – korvgrillning, eldning och fika vid elden – och som igår, söndag, hade jag tänkt baka bullar och semelbullar!
Men men, jag hoppas på att hinna med det helgen som kommer istället 🙂

Idag var första dagen jag kunde äta lite mer ”matig” mat och jag kan berätta att en skiva formfranska med ost på och en kopp te smakade ljuvligt efter att bara ha petat i mig blåbärssoppa och glutenfria smörgåsrån 🙂

Enda fördelen med att vara sjuk är att man kan göra sånt man inte tar sig tid till annars tex. kolla på film, spela spel och kolla igenom alla mattidningar och kokböcker efter nya recept och inspiration 🙂 Nu har jag några nya recept på lager som jag tänkte testa framöver!

Nu ska jag strax börja med middagen, ikväll blir det ost- och skinksås med pasta. Jag brukar alltid göra egen ostsås men idag blir det färdigköpt sås från Kelda, ibland är det skönt att vara lite lat 🙂
Hoppas ni alla får en bra måndagskväll!

En vacker vintermorgon på promenad med hunden, denna vy har vi från huset 🙂 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *