Snabb kanelkaka

Glutenfria fikagäster? Fika till stranden? Bara sugen på go’fika?

Då vill jag tipsa om att baka den här supersnabba och enkla kakan som för tankarna till kanelbullar – GOTT!!

Smaklig fika! ☀

1 ägg
1 dl strösocker
1 dl filmjölk
2,5 dl glutenfri mjölmix
50 g smör
1,5 tsk bakpulver
0,25 tsk Fiberhusk

Pärlsocker
Kanel

Vispa ägg och strösocker till em luftig smet. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop till en jämn smet.
Klä en bakform som rymmer ca 1 liter med bakplåtspapper. Häll i smeten och pudra över valfri mängd kanel och pärlsocker. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 25 min. Låt svalna i formen och skär sedan i rutor.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *