Tävling

Vinn en kokbok!

Jessica Frej och Maria Blohm har kommit ut med en ny kokbok – ”Laga Nytt” heter den och är fylld med massor av härliga maträtter.
Alla recept i boken är naturligt glutenfria och passar såväl vardag som fest.
Mer information om boken finns på förlagets hemsida, klicka här.

978154_LagnytCMYK_10760

 

Och nu till det bästa – jag har nämligen fått möjligheten att lotta ut ett exemplar av boken till en av er fantastiska läsare 🙂

För att vara med i utlottningen lämnar ni en kommentar till det här inlägget och berättar vilken maträtt som är er vardagsfavorit!
Tävligen pågår tom söndag 22/3.

Lycka till!

 

Print Friendly, PDF & Email

8 Comments

 • KIKKI

  Jag kan inte, eller vill(?) inte laga mat, men korv stroganoff är min favorit. Får jag det – är jag tacksam en hel helg! Kram!

 • Jeanette Larsson

  Jag har blivit nykär i matpajer!!!

  När jag blev glutenintolerant trodde jag att det var slut på ”paj-eran” i mitt liv. Jag insåg att jag var tvungen att försaka detta för att må bättre. Jag åt inte en matpaj på flera år. Nu har jag äntligen förstått att man behöver inte leva utan pajer utan man kan lätt få till fina pajbottnar på glutenfritt mjöl, bara man har rätt recept.
  Nuförtiden äter vi paj säkert en gång i veckan hemma och frysta pajdegar ligger alltid i frysen. Favoritkryddan just nu är Chipotlepeppar :-).

 • Katrin Zagerholm

  Älskar pasta i alla sorter och former! Det är så mångsidigt och fantastiskt! Allt från pasta och köttfärssås på en helt enkel vardag till en riktigt god carbonara, eller tillsammans med en krämig ostsås! Mums! Och att säga till sina gäster att man gjort pastan själv- kronan på verket för en matfanast som jag!

 • Annika Åberg

  min favorit är amerikanska pannkakor, snabbt,enkelt och mättande, kan ätas både till frukost, lunch och middag. Superbra och går att göra glutenfritt. Det är superbra nu när jag måste lägga om mitt liv till glutenfria maträtter. Roligt att jag hittade din blogg så jag får hjälp på vägen

 • Anneli Werling

  Vår favoriträtt i veckan är Spaghetti Med Köttfärssås! Det är lätt och fort att laga.

 • Sara Eriksson

  min favorit rätt alla dagar i veckan är rårakor.
  Snabbt, smidigt och vegetariskt. Jag äter mina med turkisk yoghurt och hackad rödlök.
  Som nybliven mamma så ska det gå fort men vara gott och det är det verkligen.
  Jag älskar din blogg för den ger så många bra recept!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *