Trerätters

Gott Nytt År!

Hoppas ni alla haft en bra jul med god mat och många klappar!
Här på Glutenfria Köket har det varit tyst ett tag, dagen före julafton gick nämligen vår telekabel av vilket gjorde att vi var utan internet och tv till i onsdags. Men nu är allt som det ska igen 🙂

Idag är det sista dagen på detta år, bara några timmar kvar, otroligt vad tiden går!  Det har varit ett både bra och dåligt år – 2011.
Fick min diagnos i juni, vilket var jobbigt, men det var ju bra på sitt sätt också för efter det mår jag mycket bättre tack vare rätt kost.
Och denna sida – Glutenfria Köket – föddes och har lärt både mig och många andra att baka och laga glutenfri mat 🙂 TACK till alla er som läser och kommenterar, det värmer jättemycket!

I veckan som gått har jag planerat vår glutenfria nyårsmeny & resultatet blev:

Förrätt: Avokadohalvor med räkor, majonäs & citronpeppar
Varmrätt: Grillad lax, kokt potatis & romsås
Efterrätt: Vit chokladmousse med hallon & blåbär

Hur ser er meny ut?

Avslutar detta inlägg med att önska er alla ett…

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *