Samarbeten

En tidlös klassiker!

Detta inlägg är en annons för Kockums Jernverk och innehåller annonslänkar.

Att fasa ur mer och mer plast ur hemmen och i samhället i stort är något som verkligen är aktuellt just nu och är här för att stanna! Därför känns det lite extra bra med ett samarbete med härliga Kockums Jernverk och deras fina kollektion med emaljerade produkter – ni kommer se mer från dom framöver här på Glutenfria Köket ?

Saxat från Kockums hemsida :

”Tiderna ändras och tur är väl det. Redan 1893 började vi på Kockums Jernverk tillverka våra emaljerade kokkärl. Det blev en sann solskenshistoria, och under 1930-talet syntes de ljusgula kärlen med grön kant i vart och vartannat hem. Men så kom plasten och bredde ut sig över de svenska hemmen. Vår produktion stannade av. Tills nu.

Idag fasas plasten ut ur de svenska hushållen och det finns åter plats för kvalitet och form i köken. Därför har vi tagit vara på det bästa från 30-talet – som det hållbara materialet och designen – uppdaterat färgpaletten något och kickat igång Kockums Jernverk. Med vår nya kollektion vill vi ge dig inspiration och glädje i köket och frambringa en känsla kring matlagningen som du inte upplevt förut. Dessutom är det viktigt för oss att våra produkter är vackra nog att du vill låta dem stå framme, även mellan middagarna.

Allt vi behövde göra var att vänta på vår tid. Och nu är den här, igen.”

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *