Högtider

Gott nytt år!

Vill tacka er alla för ett fint 2018 🙂

Ser fram emot vad 2019 kommer att erbjuda. Här på bloggen kommer det massor med nya recept och gamla beprövade favoriter. Följ mig gärna även på Instagram och på Facebook om ni har lust!

På nyårsafton serverades en god glutenfri trerättersmiddag:

Förrätt: Ljummen scampisallad av vannameiräkor med chili och avokado

Huvudrätt: Lammfilé och gratinerad bacon- & potatismos med bearnaisesås

Efterrätt: Chokladfontän med massor av god frukt

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

 • Birgit

  Hej Linda!

  Det är första gången för mig att lämna ett kommentar här på din blogg. Men jag tänkte faktiskt att det är verkligen dags nu att tackar dig för all din inspiration, dina kreativa ideer och alla goda recept?!

  Jag har gjort många maträtter efter dina inlägg och det var inte bara jag, som blev glad av resultatet, utan också min man, barn och barnbarn. Fast det är egentligen bara jag, som är glutenintolerant ? … Men huvudsaken är ju, att alla tycker om resultatet.

  Tack så väldigt mycket?!

  Önskar dig och din familj ett gott, spännande och härligt Nytt År?

  Kram
  Birgit ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *