Klassisk falukorv i ugn

Falukorvsring i ugn är en riktig klassiker och säkert vanligt förekommande i många familjers vardag, men ibland glöms de här enkla och goda rätterna bort så därför tänkte jag påminna er om den 🙂 Det är även gott ha bostongurka i skårorna, och/eller toppa med riven ost istället för ströbröd. Smaklig måltid!

20120830-172539.jpg

Till 4-6 portioner
800 g falukorv
Senap
Ketchup
Ströbröd, glutenfritt
Flytande smör

Skär djupa skåror i falukorven, men inte helt igenom. Fyll skårorna med senap och ketchup efter eget smak och tycke. Ringla lite senap och ketchup även ovanpå korven, strö sedan ströbröd över korven och avsluta med en sträng flytande smör. Gratinera i ugnen i ca 20 min, 200 grader. Servera med potatismos och broccoli.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *