Okategoriserade

Tillbaka efter semestern!

Som ni har märkt så  var det ett tag sedan jag bloggade, har nämligen haft semester och då valde jag att även ta en liten bloggpaus – men nu är jag tillbaka!

Under semestern åkte vi runt med husbilen i norra Jämtlanad, södra Lappland och Västerbotten – underbart vackert!

Jag var lite bekymrad över hur jag skulle lösa det med bröd till bla frukost för min del, hemma har jag allt bröd i frysen men i husbilens lilla frysfack rymde inte mycket. Lyckades pressa in en förpackning med korvbröd och några skivor bröd men sen tog det stopp. Men tycker att det gick bättre än väntat, åt mycket knäckebröd och gjorde polentagröt till frukost flera gånger. Något jag däremot saknade var fikabröd! Medans de andra mumsade på bullar och annat gott tuggade jag på mina kakor och längtade efter nått GOTT men det var väldigt dåligt utbud på de mindre butikerna – som väntat så jag blev inte förvånad alls!

När vi var i Vilhelmina gick vi in på Stenmans Konditori….

….där jag köpte denna gudomligt goda Budapestbakelse 😀

Den var lika god som den ser ut att vara 🙂 Ska testa att baka denna själv oxå!

Vi hade en jättehärlig semester även om vädret varierade lite, vi upplevde både varma sommardagar och isande höstdagar 🙂 Vi har gjort många roliga saker och besökt fina platser. Bland annat besökte vi Ostens Hus i Burträsk men det besöket ska få ett eget inlägg. Tyvärr skulle det bli ett jättelångt inlägg om jag skulle skriva och berätta om allt så bjuder på lite bilder nedan istället 🙂

Återkommer imorgon med nya recept igen!

Norra Jämtland

Hällingsåfallet

Vacker solnedgång på campingen i Gäddede

Vacker bild , Gäddede camping

Brakkåfallet

Jag vid Trappstegsforsen

Vi åkte även världens längsta linbana i Norsjö, nedlagd linbana som fraktade malm till Boliden

Så här fint stog vi på sista campingen, Skellefteå

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *