Trerätters meny: Avokadomousse – Baconlindad örtfilé – Ostkaka
Efter att ha bläddrat och läst alla recpt i min mormors gamla receptpärm med handskrivna lappar så föll valet på hennes avokadomousse och den baconlindade fläskfilén med örtfyllning till helgens meny. Receptet på hemmagjord ostkaka har jag hittat i en av alla mina kokböcker och har länge varit sugen på att testa, så valet till efterrät var enkelt!
(Klicka på bilden för att komma till receptet)
Varmrätt – Baconlindad fläskfilé med örtfyllning
Smaklig måltid!
2 Comments
Glutenfria Köket
Bra tips! Tack detsamma 🙂
// Linda
Kjersti
Oj, vilken härlig middag! Ett tips till ostkakan är att använda färdigt mandelmjöl – om man nu vill slippa besväret med att skålla, skala och mixa mandeln själv. Ha en fin Valborgshelg!