Pasta,  Skinka & Kassler

Skinksås med parmesan och vitlök

20121022-202527.jpg

4 portioner
ca 250 g rökt skinka
2,5 dl matgrädde, 15%
2,5 dl mjölk
2 msk maizena
1/2 tärning hönsbuljong kolla innehållet!
ca 1 dl riven parmesan
ca 2 dl riven hushållsost
1-2 klyftor vitlök

Strimla den rökta skinkan. Mät upp grädden i en kastrull och vispa ner maizena, tillsätt mjölken och vispa ihop. Lägg i buljongtärningen och låt såsen koka upp under omrörning, passa noga så att den inte bränns vid. Sänk värmen och ha i skinkan och pressa ner vitlöken, låt stå en stund så att såsen blir varm igen. Ta sedan av kastrullen från plattan och rör ner båda ostsorterna. Servera såsen till glutenfripasta och strö över färsk eller torkad persilja.

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *