Okategoriserade

Hej på er!

Nu har det varit väldigt tyst här på Glutenfria Köket ett tag men nu ska jag se till att komma igång igen. Det tar mer tid än man tror att blogga och jag har helt enkelt inte prioriterat det – men det ska bli bättring, jag lovar!

Ni är många som kikar in här varje dag och förra veckan passerade räknaren 10 000 klick – jättekul! Och eftersom ni är så många vore det skojj med lite fler kommentarer, det gör bloggandet så mycket roligare 🙂

Ikväll ska jag baka en ny laddning bröd, det sista tog slut i helgen så hittils har jag ätit gröt och risifrutti till frukost.  Tänkte testa ett nytt recept, återkommer imorn med det!

Önskar er alla en solig och härlig onsdag!

Foto: Taget av min bror Mattias Franzén, kolla gärna in hans andra bilder här

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *