Kanelkaka på Kanelbullens dag

Finns inte ork, tid, lust att baka kanelbullar? Då tänkte jag tipsa er om den här kanelkakan som finns på bloggen sen tidigare – snabb att svänga ihop och är ljuvligt god!

Smaklig fika! ❤️

Till en kaka

1 ägg
1 dl strösocker
1 dl filmjölk
2,5 dl glutenfri mjölmix
50 g smör, smält
1,5 tsk bakpulver
0,25 tsk Fiberhusk

Pärlsocker
Kanel

Vispa ägg och strösocker till em luftig smet. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop till en jämn smet.
Klä en bakform som rymmer ca 1 liter med bakplåtspapper. Häll i smeten och pudra över valfri mängd kanel och pärlsocker. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 25 min. Låt svalna i formen och skär sedan i rutor.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *