Färs,  Grytor,  Lättlagat,  Lunch

Chili con carne

Hej hej!

Nu ska ni få tips på ett väldigt enkelt och snabbt recept på chili con carne.
Passar utmärkt att servera som en snabb vardagsmiddag eller kanske till ett festligare tillfälle.

Om man ska bjuda någon som har celiaki (glutenintolerant) på mat behöver det inte alltid bli krångligare – många saker är faktiskt naturligt glutenfria utan att man behöver köpa specialkost!

Vill man inte servera chili con carnen med tortillaschips funkar det lika bra med ris, eller varför inte servera blomkålsris till? Jättegott!

Lycka till!
// Linda


Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Chili con carne


  • Author: Glutenfria Köket
  • Total Time: 30 min
  • Yield: 56 portioner 1x
  • Diet: Gluten Free

Ingredients

Scale
  • 600 g blandfärs
  • 1 pkt passerade tomater
  • 1 påse tacokrydda (kolla innehållsförteckningen!)
  • 1 burk vita bönor i tomatsås
  • salt & peppar

Till servering:

  • Tortillachips
  • Sallad
  • Gräddfil

Instructions

  1. Stek färsen i en gryta.
  2. Tillsätt passerade tomater, vita bönor i tomatsås och tacokryddan.
  3. Smaka av med salt och peppar. 
  4. Servera chili con carnen med tortillachips, sallad och ev gräddfil.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star