Tips & trix

Ica’s lathund för glutenintoleranta :-)

Ica har tagit fram en lathund för oss glutenintoleranta och den har säkert funnits hur länge som helst, flera av er har den säkert redan, men jag vill ändå lyfta fram den! Jag själv och mina närmaste har haft stor nytta av lathunden, ovärderlig att ha med i affären när man kliar sig i huvudet över alla innehållsförteckningar 🙂

Skriv ut och lägg i plånboken! 🙂
http://www.ica.se/ImageVault/Images/id_19/ImageVaultHandler.aspx

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

  • Glutenfria Köket

    Det är toppen! Var räddaren i nöden när jag själv fick diagnosen. Min snälla pappa förminskade listan och plastade in den så jag lätt kunde ha med mig den i handväskan utan att den blev sönder nött. Självklart får du det 🙂
    // Linda 🙂

  • glutenfriamuminmamman

    Wow, den där listan är ju super! Tror att många skulle ha nytta av den där, oberoende om man nyligen fått diagnosen eller inte eller bara skall bjuda någon som har keliaki på mat eller liknande så är det helt klart en ”måste ha-lista”. Är det ok om jag skriver om den på min blogg också? (Nämner förstås att jag hittat den här!) 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *