Glutenfria minipajer med parmesanost

Goda små pajer att servera till kräftskivan, buffén eller en god sallad.

Till 8 st minipajer

100 g smör

3,25 dl glutenfri mjölmix

1 msk kallt vatten

Fyllning :

3 dl riven parmesanost

2 ägg

1 dl mjölk

lite peppar

Börja med pajdegen. Skär smöret i mindre bitar och knåda ihop med mjölmixen till en smulig deg, tillsätt vattnet och knåda ihop till en jämn deg. Tryck ut degen i en muffinsplåt av metall eller i aluminiumformar och låt stå i kylen i 30 min. Grädda mitt i ugnen i 10 min, 200 grader.

Fördela osten jämt i formarna och fyll på med äggstanningen, grädda mitt i ugnen i ca 15 min.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *