Buffé,  Bullar,  Förrätter,  Kalas,  Lättlagat,  Mellanmål,  Picnicmat,  Pizza,  Samarbeten,  Skinka & Kassler,  Tillbehör,  Tilltugg & Plock,  Vegetariskt

Pizzasnurror

” Fantastiskt goda glutenfria smördegssnurror med smak av pizza! Lätta att göra och servera som ett gott tilltugg eller ta med på picknicken. ”

Hej hej!

Alltså de här pizzasnurrorna är sååå himla goda! Ni bara måste testa!

Superenkla att göra också tack vare färdig smördeg, bred på pizzasås, strö över riven mozzarella och fyll med strimlad skinka och oliver. Fyllningen kan man ju variera precis som man vill – ett gott vegetariskt alternativ att fylla snurrorna med är paprika, oliver, rödlök och champinjoner.

En kul sak jag vill berätta också är att det här receptet hittar du även hos Schär på deras hemsida och i deras sociala kanaler! Jag är ju förutom bloggare även receptkreatör och blev tillfrågad för några månader sedan att ta fram recept åt Schär till deras sommarkampanj – superkul!
Förutom de här goda pizzasnurrorna blev det även en frusen cheesecake och en jättesmarrig köttbullsburgare med nordiska smaker som rödbetssallad – kommer här på bloggen snart!
Psst….är du nyfiken redan nu så finns de på Schärs hemsida.

Lycka till!
/ Kram Linda

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
glutenfria pizzasnurror schär

Glutenfria Pizzasnurror


Ingredients

Scale
  • 1 frp Schär smördeg
  • 0,75 dl pizzasås
  • 30 g rökt smörgåsskinka
  • 0,5 dl skivade svart oliver
  • 1,5 dl riven mozzarella
  • 1 ägg till pensling (kan uteslutas)


Instructions

  1. Rulla ut smördegen och bred på pizzasåsen.

  2. Strimla skinkan och strö över tillsammans med oliverna. Avsluta med att strö mozzarellaosten jämt över hela ytan.

  3. Rulla ihop till en rulle, börja från kortsidan. Skär rullen i 12 bitar, ca 2 cm breda, lägg på en plåt med bakplåtspapper med snittytan uppåt.

  4. Vik in änden under varje snurra. Pensla med uppvispat ägg.

  5. Grädda mitt i ugnen 10-12 min i 225 grader.

    Servera ljumma eller kalla.

Notes

Håller ca 3 dagar i kylskåp.

 

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star